logo


291

Орифлеим Козметика Orifleim Kozmetika

Компанијата е основана во 1967 година од двајца браќа Jonas и Robert af Jochnick и нивниот пријател Bengt Hellsten. Орифлеим сега е интернационална козметичка компанија за директна продажба во повеќе од 60 земја ширум светот. Нашата широка палета производи базирани на природни и иновативни состојки се дистрибуира со посредство на 3,6 милиони независни консултанти кои носат вкупен годишен приход во износ поголем од 1,5 милијарди евра.

Kompanijata e osnovana vo 1967 godina od dvajca braka Jonas i Robert af Jochnick i nivniot prijatel Bengt Hellsten. Orifleim sega e internacionalna kozmeticka kompanija za direktna prodazba vo poveke od 60 zemja sirum svetot. Nasata siroka paleta proizvodi bazirani na prirodni i inovativni sostojki se distribuira so posredstvo na 3,6 milioni nezavisni konsultanti koi nosat vkupen godisen prihod vo iznos pogolem od 1,5 milijardi evra.

Слични сајтови

Превиа Македонија

6011 Превиа е италијанска компанија која произведува професионални производи за коса наменети за Повеќе »

Титаниум

3374 Фитнес центарот Титаниум е лоциран во централното градско подрачје на ул. Рузвелтова бр. 19 на Повеќе »

Стефи Поинт Козметика

1347 "Стефи Поинт Козметика е основана како Стефи Поинт. во 2001 година. Ребрендирана е во Стефи Повеќе »

АВТ Интернатионал

5239 АВТ Интернационал дооел Скопје е овластен дистрибутер на светски познати брендови од областа Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Орифлеим Козметика