logo


293

ГАЛАФАРМ GALAFARM

Галафарм е македонска фармацевтска компанија чија основна дејност е производство на фармацевтски и козметички производи во течни, полуцврсти и цврсти дозажни форми. Моментално Галафарм произведува фармацевтски и козметички течни и полуцврсти дозажни форми, а во иднина се планира и производство на цврсти дозажни форми.

Galafarm e makedonska farmacevtska kompanija cija osnovna dejnost e proizvodstvo na farmacevtski i kozmeticki proizvodi vo tecni, polucvrsti i cvrsti dozazni formi. Momentalno Galafarm proizveduva farmacevtski i kozmeticki tecni i polucvrsti dozazni formi, a vo idnina se planira i proizvodstvo na cvrsti dozazni formi.

Слични сајтови

Диор

5654 Велнес Спа центарот Диор се наоѓа во населбата Автокоманда. Се простира на површина од 400m2, Повеќе »

Витаком

5871 Витаком дооел Скопје е ексклузивен увозник и дистрибутер на DALTON Beaute de la Mer Повеќе »

Рефан Парфимерија

4646 Рефан компанијата е заснована во 1991 г. како семејна фирма, која првенствено се бави со Повеќе »

Шарм

1341 Шарм постои од 1994год. основан од козметичар Христина Кујумџиева која во 2008 год. стекна Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ГАЛАФАРМ