logo


2958

Фарма 5 Farma 5

Трговското друштво за производство, промет и услуги ФАРМА - 5 ДООЕЛ од Скопје, успешно постои и работи на територијата на Република Македонија од 2000 година, при тоа исполнувајќи ги своите обврски и задачи коректно и навремено до крајните потрошувачи. Нашата фирма се занимава со промет на големо со лекови, помошни лековити средства , медицински помагала , вакцини и серуми, алергени , лабораториски потрошен материјал, микробиолошки подлоги , како и медицински, велнес , детски , домашни и професионални производи наменети за Вашето семејно здравје.

Trgovskoto drustvo za proizvodstvo, promet i uslugi FARMA - 5 DOOEL od Skopje, uspesno postoi i raboti na teritorijata na Republika Makedonija od 2000 godina, pri toa ispolnuvajki gi svoite obvrski i zadaci korektno i navremeno do krajnite potrosuvaci. Nasata firma se zanimava so promet na golemo so lekovi, pomosni lekoviti sredstva , medicinski pomagala , vakcini i serumi, alergeni , laboratoriski potrosen materijal, mikrobioloski podlogi , kako i medicinski, velnes , detski , domasni i profesionalni proizvodi nameneti za Vaseto semejno zdravje.

Слични сајтови

Дентал Арт

7755 ПЗУ Дентал Арт ви нуди бесплатни мобилни ортодонтски протези за деца до 18 год. (договор со Повеќе »

АloeVera-mk.com

6826 Добре дојдовте на мојата веб страница. Јас сум Славица Донакова, од неодамна дистрибутер на Повеќе »

Физиофлекс

1752 Физиотерапијата има за цел да ја врати максималната активност на личноста. Физијатарот ја Повеќе »

Оскар Медика

1929 Специјалистичка ординација по радиодијагностика со компјутерска томографија и ЕХО дијагностика Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Фарма 5