logo


297

Рептил маркети Reptil marketi

Рептил маркетите ја имаат најдобрата услуга во градот! Нашата компанија е основана врз темелите на поранешните самопослуги Центро преку модернизирање на нивните простории и вработување на дел од нивниот искусен персонал. Ова ни овозможува да се истакниме како единствен ланец-маркети во градот кој ја продолжува традицијата и гарантира топла и искрена услуга за секој наш потрошувач.

Reptil marketite ja imaat najdobrata usluga vo gradot! Nasata kompanija e osnovana vrz temelite na poranesnite samoposlugi Centro preku modernizirane na nivnite prostorii i vrabotuvane na del od nivniot iskusen personal. Ova ni ovozmozuva da se istaknime kako edinstven lanec-marketi vo gradot koj ja prodolzuva tradicijata i garantira topla i iskrena usluga za sekoj nas potrosuvac.

Слични сајтови

Он-Тим

5872 ДППУ Он-Тим дооел Скопје е приватна трговска компанија која се занимава со трговија на Повеќе »

Гетро

4735 Посетете ги нашите супермаркети кои се наоѓаат на различни места во Гостивар, во кои што има Повеќе »

Најдиоглас

591 Како бизнис идеја, најдиоглас.мк овозможува отварање на веб страни(маркети) на најдиоглас. Повеќе »

KAM

86 КАМ е единствен ланец на дисконтни продавници за продажба на основни животни намирници и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Рептил маркети