logo


3009

Бриф Brif

„Бриф“ е интернет-медиум кој се труди да ве информира за настаните во Македонија и во светот навремено и проверено, преку текстови, фотографии, видео и аудио снимки. Во денешното време кога се живее трескавично секоја секунда на читателот е скапоцена, па затоа нашите вести и останатите содржини на сајтот ќе бидат што е можно покуси, но сепак доволно информативни.

„Brif“ e internet-medium koj se trudi da ve informira za nastanite vo Makedonija i vo svetot navremeno i provereno, preku tekstovi, fotografii, video i audio snimki. Vo denesnoto vreme koga se zivee treskavicno sekoja sekunda na citatelot e skapocena, pa zatoa nasite vesti i ostanatite sodrzini na sajtot ke bidat sto e mozno pokusi, no sepak dovolno informativni.

Слични сајтови

Дама.мк

8026 Дама.мк - за женските работи.... Портал за жената и нејзиниот секојдневен живот - дома, на Повеќе »

Baltazar.com.mk

7424 Baltazar.com.mk - Со нас денот е поинаков Повеќе »

Турлитава

3244 Традиционална закуска од генијални содржини. Секојдневни ажурирања на објави од различен Повеќе »

MojDom.mk

7960 Доколку сакате да продавате, изнајмувате, купувате некаков вид на недвижности, MojDom.mk е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Бриф