logo


302

Koзметичко студио Елит Kozmeticko studio Elit

Д.О.О.Е.Л. "ЕЛИТЕ", Куманово е ексклузивен застапник на PROFESSIONAILS, реномирана белгиска куќа која се занимава со производство на комплетен прибор и материјал за нега и украсување на природни и вештачки нокти. Техниката на работа која ја применува PROFESSIONAILS е потполно различна од другите техники на пазарот. Техниката и квалитетот на производите не можат да се одвојат. Тоа е една од тајните на успехот на PROFESSIONAILS.

D.O.O.E.L. "ELITE", Kumanovo e ekskluziven zastapnik na PROFESSIONAILS, renomirana belgiska kuka koja se zanimava so proizvodstvo na kompleten pribor i materijal za nega i ukrasuvane na prirodni i vestacki nokti. Tehnikata na rabota koja ja primenuva PROFESSIONAILS e potpolno razlicna od drugite tehniki na pazarot. Tehnikata i kvalitetot na proizvodite ne mozat da se odvojat. Toa e edna od tajnite na uspehot na PROFESSIONAILS.

Слични сајтови

Lotus Power Day Spa

304 Салонот за нега на лице и тело " LOTUS POWER " day spa е во малку поинаква и поинтимна Повеќе »

АВОН МАКЕДОНИЈА

3910 Авон е козметичка компанија основана 1886 година, 34 години пред жената да го добие правото на Повеќе »

Стефи Поинт Козметика

1347 "Стефи Поинт Козметика е основана како Стефи Поинт. во 2001 година. Ребрендирана е во Стефи Повеќе »

Angel's

5833 Официјален веб сајт на салонот за убавина и здравје "Angel`s" од Охрид. Закажете за масажа, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Koзметичко студио Елит