logo


303

Energi Studio Energi Studio

Првите зачетоци од своето искуство сопственичката на Energi Studio, Даниела Бошкова ги стекнува од 1992 година во едно од најелитните студија во тоа време - студио "Плетенка". Постојано надградувајќи се со знаење и искуство допринесува да се отвори и денешниот салон кој започна со работа 1996 година во хотел Континенетал, се' до пред 4 години каде што е отворен нов и модерен салон во нас.Аеродром. Денес Energi Studio може да се пофали со квалитетно и професионално подготвен тим за работа, каде што сопственичката своето долгогодишно искуство им го пренесува ним.

Prvite zacetoci od svoeto iskustvo sopstvenickata na Energi Studio, Daniela Boskova gi steknuva od 1992 godina vo edno od najelitnite studija vo toa vreme - studio "Pletenka". Postojano nadgraduvajki se so znaene i iskustvo doprinesuva da se otvori i denesniot salon koj zapocna so rabota 1996 godina vo hotel Kontinenetal, se' do pred 4 godini kade sto e otvoren nov i moderen salon vo nas.Aerodrom. Denes Energi Studio moze da se pofali so kvalitetno i profesionalno podgotven tim za rabota, kade sto sopstvenickata svoeto dolgogodisno iskustvo im go prenesuva nim.

Слични сајтови

Евро Стил Трејд

5807 „Евро Стил Трејд“ е компанија за дистрибуција, специјализирана за директна достава до повеќе Повеќе »

ЕЛИТЕ

1680 Д.О.О.Е.Л. "ЕЛИТЕ", Куманово е ексклузивен застапник на PROFESSIONAILS, реномирана белгиска Повеќе »

Фризерски салон Нела

2469 Фризерски салон Нела -Куманово Повеќе »

Hairstyling studio Cut and Cut

7570 Долгогодишното искуство е само доказ за нашата посветеност кон работата и клиентите, а Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Energi Studio