logo


31

Chola Guest House Chola Guest House

Преноќевалиште што располага со бесплатен интернет, климатизирани простории, кабловска телевизија, мини бар и уште многу повеќе. Посетете не и ќе се уверите во ниските цени и високиот квалитет на услуга.

Prenokevaliste sto raspolaga so besplaten internet, klimatizirani prostorii, kablovska televizija, mini bar i uste mnogu poveke. Posetete ne i ke se uverite vo niskite ceni i visokiot kvalitet na usluga.

Слични сајтови

Кетеринг Вкусно

8036 ВКУСНО е кетеринг фирма основана од желбата другите да зборуваат за нашата уметност, вештост и Повеќе »

Елит Травел

6285 Туристичката агенција Елит Травел е новоформирана компанија, производ на долгогодиша работа во Повеќе »

Пониква

3628 Пониква се наоѓа на надморска височина од 1.560 метри во предел со густа букова шума и Повеќе »

Ресторан Под Кале

1483 Првата свадба ја направивме на 18.03.1998 год. И од тогаш па до денес поминаа уште многу Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Chola Guest House