logo


313

Жан Мари Zan Mari

По шест годишното работење можеме да се пофалиме со врвен квалитет и врвен тим за работа. Во секое време сме подготвени да одговориме на специфичните потреби на секој клиент. Голем број на клиенти кои доаѓаат во Жан Мари се со препорака од други клиенти кои веќе биле наши невести.

Po sest godisnoto rabotene mozeme da se pofalime so vrven kvalitet i vrven tim za rabota. Vo sekoe vreme sme podgotveni da odgovorime na specificnite potrebi na sekoj klient. Golem broj na klienti koi doagaat vo Zan Mari se so preporaka od drugi klienti koi veke bile nasi nevesti.

Слични сајтови

Модната конфекција "Милано"

2309 Модната конфекција "Милано" ДОО е основана во 1996 година како семеен бизнис. Се наоѓа во Повеќе »

Гарден Груп

6036 Гарден Груп – Македонија е реномирана компанија за производство и трговија со свежо режано Повеќе »

SIGMA Jewelry

4684 Во 2002 година во Прилеп е основана фирмата СИГМА која што во првите неколку години од Повеќе »

Трикотажа Пелистер Битола

4644 Основана во 1923 година, Трикотажа Пелистер е извозно ориентирана фирма специјализирана за Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Жан Мари