logo


314

KARA KARA

Ние делиме иста модна култура насекаде во светот – затоа, KARA има продавници во разни земји. Сите тие се пријатни места кои на посетителот му нудат атмосфера на задоволство при купување. Продавниците на KARA се показатели на духот на нашите луѓе и на нашите купувачи; динамична атмосфера кoја резултира со хармонизацијата на просторот.

Nie delime ista modna kultura nasekade vo svetot – zatoa, KARA ima prodavnici vo razni zemji. Site tie se prijatni mesta koi na posetitelot mu nudat atmosfera na zadovolstvo pri kupuvane. Prodavnicite na KARA se pokazateli na duhot na nasite luge i na nasite kupuvaci; dinamicna atmosfera koja rezultira so harmonizacijata na prostorot.

Слични сајтови

Златара Смарагд

1339 латара Смарагд е производител на врвен квалитетен накит од 1969 година кога се оснивала Повеќе »

СвадбаИнфо.Мк

6280 Веб порталот СвадбаИнфо.Мк почна со работа од почетокот на 2012 година со идејата да им се Повеќе »

AMT

5731 Секоја приказна започнува со една мисла. Се започна со мислата да се развие колекција на Повеќе »

Супер Хит

2439 Компанијата “Супер Хит” е синоним за квалитетна и современа изработка на облека, во која е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар KARA