logo


315

Gracia Gracia

Gracia Trend е специјализирана фирма за изработка на долна женска облека. Веќе 10 години успешно работи на македонскиот пазари располага со богата колекција во разни бои и дезени од . градници, килоти, маици, маици со градник, корсети, мини корсети и костими за капење. нашите материјали се увезени од ЕУ и поседуваат сертификат за квалитет. Истовремено претставници сме и на голем број светски производители на ткаенини и вршиме нивна продажба. Работиме на големо и мало.

Gracia Trend e specijalizirana firma za izrabotka na dolna zenska obleka. Veke 10 godini uspesno raboti na makedonskiot pazari raspolaga so bogata kolekcija vo razni boi i dezeni od . gradnici, kiloti, maici, maici so gradnik, korseti, mini korseti i kostimi za kapene. nasite materijali se uvezeni od EU i poseduvaat sertifikat za kvalitet. Istovremeno pretstavnici sme i na golem broj svetski proizvoditeli na tkaenini i vrsime nivna prodazba. Rabotime na golemo i malo.

Слични сајтови

Валијант

5403 Во 2000 - та му се случи на Скопје и на сите оние кои знаат што сакаат. На 26.01.2000 започна Повеќе »

Grendene

2143 Grendene е компанија која е родена во Рио Гранде , Бразил во 1971 год. Таа почнала како Повеќе »

GOLDTEX

318 Историјат - приказната за ТД Голд Текс од Крушево започна кон крајот на 2003 година со 55 Повеќе »

Adams Shoes

3920 Основана во септември 2006 година, со главна дејност: увоз и продажба на високо-квалитетни Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Gracia