logo


316

Albatros Albatros

Модната конфекција Албатрос е основана во 1999 година во Штип во приватна сопственост на г-дин Сашко Миладинов и представува најсовремена фабрика за производство на машки кошули и женски блузи

Modnata konfekcija Albatros e osnovana vo 1999 godina vo Stip vo privatna sopstvenost na g-din Sasko Miladinov i predstavuva najsovremena fabrika za proizvodstvo na maski kosuli i zenski bluzi

Слични сајтови

Lisca

6231 Посетете ги салоните на познатиот бренд за долна облека Лиска. Елегантност во моделите на Повеќе »

АД Мода

1093 АД “Мода“ преставува правен следбеник на некогашното јорганџиско производно претпријатие Повеќе »

Silvi Style

8064 S&S – Silvi Style Дооел од Струга е приватно производно претпријатие со фамилијарна традиција Повеќе »

Градинарски центар Пинар-С

861 Наша примарна дејност е планирање,проектирање, изведба и одржување на јавни,деловни и приватни Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Albatros