logo


318

GOLDTEX GOLDTEX

Историјат - приказната за ТД Голд Текс од Крушево започна кон крајот на 2003 година со 55 вработени лица. Идејата за основање на текстилната фабрика беше големиот број на невработени лица од една страна и постоење на квалификувана работна рака од друга страна. Кон крајот на февруари 2005, во Голд Текс беа вработени 87 лица во 2 линии, за по месец дена покасно да се започне со работа во 4 производствени линии. Денес, ТД Голд Текс брои 155 вработени.

Istorijat - prikaznata za TD Gold Teks od Krusevo zapocna kon krajot na 2003 godina so 55 vraboteni lica. Idejata za osnovane na tekstilnata fabrika bese golemiot broj na nevraboteni lica od edna strana i postoene na kvalifikuvana rabotna raka od druga strana. Kon krajot na fevruari 2005, vo Gold Teks bea vraboteni 87 lica vo 2 linii, za po mesec dena pokasno da se zapocne so rabota vo 4 proizvodstveni linii. Denes, TD Gold Teks broi 155 vraboteni.

Слични сајтови

Златар Речко-К

6145 Златар Речко-К како индивидуален занаетчија егзистира околу 50 години на пазарот, со продажба Повеќе »

БЕАТИНА

2056 Фирмата "БЕАТИНА" од Скопје е основана 1997 година.Дејноста на "БЕАТИНА" е трговија со машка Повеќе »

Dambo

16 Ние сме мал и перспективен тим спремен да излезе во пресрет на секоја ваша замисла. Со повејќе Повеќе »

Бутик ФРОДДО

1338 Приказната на Froddo започнува уште во 1946 год. во Хрватска, кога група локални чевлари Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар GOLDTEX