logo


319

АД Димко Митрев AD Dimko Mitrev

Друштвото за производство и трговија на крзно и крзнени производи "Димко Митрев" АД увоз-извоз Велес, е регистрирано за производство на крзно и крзнени производи и крзнена галантерија. Во акционерско друштво е трансформирано и усогласено со ЗТД со решение на окружен стопански суд Скопје на 07.05.1997 година.

Drustvoto za proizvodstvo i trgovija na krzno i krzneni proizvodi "Dimko Mitrev" AD uvoz-izvoz Veles, e registrirano za proizvodstvo na krzno i krzneni proizvodi i krznena galanterija. Vo akcionersko drustvo e transformirano i usoglaseno so ZTD so resenie na okruzen stopanski sud Skopje na 07.05.1997 godina.

Слични сајтови

Megafashion

4344 Модна куќа застапник на познатите светски брендови и заслужна за нивното доведување на Повеќе »

Моделс Шус

7936 Модел Шус е веб страница во сопственост на АНК Моделс Гевгелија. Истата е основана 2000 година Повеќе »

ДЕ-ТА

4723 Друштвото ДЕ-ТА постои од 1999 год. Се занимава со трговија со чорапи и хулахопки на мало и Повеќе »

Капка

5554 Капка е студио за дизајн на накит, основано од дизајнерката Јана Ацевска. Накитот е изработен Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар АД Димко Митрев