logo


3195

Fancy.mk Fancy.mk

Ако сте зависници од добри парчиња облека, мераклии на добро средена фризура, обожаватели на парфеми, перфектни нокти, шминка која ве прави да изгледате идеално, штикли од кои ви доаѓа да вреснете, накит кој ве остава занемени...мислам дека сте на вистинското место! Верувам дека времето кое ќе го поминете на овој сајт, ќе ви помогне да се опуштите, или можеби да ги потрошите сите пари на шопинг! Ако сменивте фризура, или се нашминкавте топ за некоја журка, или си ги купивте најубавите летни чизми на светов, слободно, споделете ја возбудата и прикачете ги вашите фотографии. Видете што другите мислат за тоа.

Ako ste zavisnici od dobri parcina obleka, meraklii na dobro sredena frizura, obozavateli na parfemi, perfektni nokti, sminka koja ve pravi da izgledate idealno, stikli od koi vi doaga da vresnete, nakit koj ve ostava zanemeni...mislam deka ste na vistinskoto mesto! Veruvam deka vremeto koe ke go pominete na ovoj sajt, ke vi pomogne da se opustite, ili mozebi da gi potrosite site pari na soping! Ako smenivte frizura, ili se nasminkavte top za nekoja zurka, ili si gi kupivte najubavite letni cizmi na svetov, slobodno, spodelete ja vozbudata i prikacete gi vasite fotografii. Videte sto drugite mislat za toa.

Слични сајтови

Наце Стојанов

8045 Роден сум во Велес на 21 јануари 1964 г. На студиите по применета физика дипломирав во 1990 г. Повеќе »

Димовски Игор

384 Музиката е универзален јазик на човештвото! Тоа најдобро ќе го научите во Музичко училиште Повеќе »

DJ Mr. President

6405 Добредојдовте на мојот веб сајт. Влегувајќи во него вие сте во светот на моите забави и Повеќе »

ФОНИЈА

3902 ФОНИЈА е панк рок трио кое работи напорно и пишува опасно мелодични песни. Со просек од 20 Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Fancy.mk