logo


320

диа Билјана Тасева dia Biljana Taseva

Изградба на секаков вид на објекти од високоградба. Изведба на градежно занаетчиски работи. Машинско малтерисување на објекти, израбтка на ДЕМИТ фасади.

Izgradba na sekakov vid na objekti od visokogradba. Izvedba na gradezno zanaetciski raboti. Masinsko malterisuvane na objekti, izrabtka na DEMIT fasadi.

Слични сајтови

Круна Дрил

7128 На 15 Декември 1944 год. президиумот на АСНОМ, на своето заседание го донесе решението за Повеќе »

БИЗМОНД - АТ

2062 БИЗМОНД - АТ е генерален застапник и увозник на реномираната светска фирма '' Повеќе »

Дсц дизајн

3413 ДСЦ ДИЗАЈН д.о.о.е.л. е архитектонтско-консултантска фирма и егзистира како претпријатие во Повеќе »

Етес Ком Дс

7027 Основна дејност на ЕТЕС КОМ ДС е трговија на големо со резервни делови за бела техника и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар диа Билјана Тасева