logo


3200

ВББ VBB

ВББ е неприкосновен блогерски бренд во земјата, па и пошироко во регионот. Како таков, тој се прослави на двете инкарнации на некогаш популарниот Блогерај, создаден од Сашо Мацановски – Трендо, особено на онаа првата, позначајната, која започна со работа некаде во средината на 2000-те. Но првите чекори се направени многу поодамна. ВББ со алтернативна форма на новинарство се бави пред интернет ерата, уште во времето на неговата активна вклученост во музичката сцена.

VBB e neprikosnoven blogerski brend vo zemjata, pa i posiroko vo regionot. Kako takov, toj se proslavi na dvete inkarnacii na nekogas popularniot Blogeraj, sozdaden od Saso Macanovski – Trendo, osobeno na onaa prvata, poznacajnata, koja zapocna so rabota nekade vo sredinata na 2000-te. No prvite cekori se napraveni mnogu poodamna. VBB so alternativna forma na novinarstvo se bavi pred internet erata, uste vo vremeto na negovata aktivna vklucenost vo muzickata scena.

Слични сајтови

Јовица Тасевски - Етернијан

5043 Јовица Тасевски - Етернијан е познат македонски поет, книжевен критичар и есеист. Роден е на Повеќе »

Naum Taneski - Freelance web developer

6244 Како што можете да видите од насловот, јас сум Наум, независен веб дизајнер. Во моментов Повеќе »

Александар Масевски

4850 Официјална интернет страна на Александар Масевски, познат македонски композитор и продуцент, Повеќе »

Aleksandar Sokolov Photography

7388 Telling about the various periods of life, about the future and past, the chaotic and ordered Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ВББ