logo


321

Амбасада на САД Ambasada na SAD

Амбасадата на САД во Скопје работи со цел да ги унапреди билатералните односи со владата и народот на Република Македонија, вклучувајќи надворешни работи, бизнис, граѓанско општество, образование и други области за промоција на прашања од заеднички интерес.

Ambasadata na SAD vo Skopje raboti so cel da gi unapredi bilateralnite odnosi so vladata i narodot na Republika Makedonija, vklucuvajki nadvoresni raboti, biznis, gragansko opstestvo, obrazovanie i drugi oblasti za promocija na prasana od zaednicki interes.

Слични сајтови

Национална комисија за гранично управување

7416 Националната комисија за интегрирано гранично управување е образувана како помошно и Повеќе »

МИП -Редакција за безбедност и здравје при работа

1801 МИП -Редакција за безбедност и здравје при работа Повеќе »

НИП стопански преглед

1088 НИП Стопански Преглед основан 1991 год. Друштво со ограничена одговорност. Покрај другите Повеќе »

Регулаторна комисија за енергетика на РМ

5130 Република Македонија во целост ги исполни барањата на Директива бр.53/2003 на парламентот и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Амбасада на САД