logo


3270

Мој Тренер Moj Trener

Мој Тренер е блог кој за цел има да пласира информации од областа на нутриционизмот , спортските тренинзи , здравиот живот и многу други теми. Наша цел е да им помогнеме на сите оние кои се заинтересирани за нивните тренинзи да ги изведуваат правилно , правилно да се исхрануваат и секако да водат поздрав живот.

Moj Trener e blog koj za cel ima da plasira informacii od oblasta na nutricionizmot , sportskite treninzi , zdraviot zivot i mnogu drugi temi. Nasa cel e da im pomogneme na site onie koi se zainteresirani za nivnite treninzi da gi izveduvaat pravilno , pravilno da se ishranuvaat i sekako da vodat pozdrav zivot.

Слични сајтови

Моите Патувања

7680 Овој блог го отворив затоа што забележав дека на многу мои другари и познаници, едноставно им Повеќе »

Билјана Петровска Пијано

7527 Официјален веб сајт на Билјана Петровска, која припаѓа на генерацијата млади македонски Повеќе »

Здраворазумен Хејтеризам

7779 Бидејќи постапките на останатите едноставно ти немаат логика! Повеќе »

Санаториум

6513 Ова е САНАТОРИУМ, бендот кој ќе ве одведе во центарот на лудилото, ќе ви го разнесе паметот и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Мој Тренер