logo


33

Aries Travel Aries Travel

ТА Ариес е една од не толку старите туристички агенции во Македонија , бидејќи е основана во 1999 година, но со тенденција на постојано збогатување на понудата во туризмот и туристичката индустрија збогатена со најновите трендови. Голем број туроператори го одбрале Ариес како партнер и во соработка со Ариес заднички биле создавани и продавани патувања и пакети и други деловни услуги за секој обичен купувач како и одредени корпоративни клиенти.

TA Aries e edna od ne tolku starite turisticki agencii vo Makedonija , bidejki e osnovana vo 1999 godina, no so tendencija na postojano zbogatuvane na ponudata vo turizmot i turistickata industrija zbogatena so najnovite trendovi. Golem broj turoperatori go odbrale Aries kako partner i vo sorabotka so Aries zadnicki bile sozdavani i prodavani patuvana i paketi i drugi delovni uslugi za sekoj obicen kupuvac kako i odredeni korporativni klienti.

Слични сајтови

ТА Инфотурс

5345 Почитувани, ТА Инфотурс запозна со работа во 1993 година како една од првите туристички Повеќе »

Blue Holiday

5666 Нашата туристичка агенција ќе направи се што е потребно за вашиот пријатен престој во Повеќе »

Вили Канео и Дудан

6922 Вилата “Канео” се наоѓа во стариот дел на градот, во истоимената населба Канео, некогашна Повеќе »

Hotel Wip

6961 This is a brand new hotel located 1km from the city center and offers 33 comfortable rooms Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Aries Travel