logo


3329

DIVA SOAP DIVA SOAP

"DIVA SOAP" е македонска работилница за рачно изработени,природни сапуни и природна козметика за лице и тело. За нашата козметика, користиме само најквалитетни масла и путери,а додатоците како млека, билки, глини и други, чинат нашите сапуни да бидат погодни за сите типови на кожа, од бебиња,до зрела кожа. Нашите рецептури се единствени на пазарот по тоа што за секоја потреба креираме содветен сапун. Со негата со природни сапуни и козметика се намалуваат и тегобите на заболената и оштетената кожа, единствено се зголемува вашето задоволство и пасијата кон природните препарати. И тоа не е се- нашите сапуни се мали уметничка дела, кои се и декоративен елемент во вашата бања!

"DIVA SOAP" e makedonska rabotilnica za racno izraboteni,prirodni sapuni i prirodna kozmetika za lice i telo. Za nasata kozmetika, koristime samo najkvalitetni masla i puteri,a dodatocite kako mleka, bilki, glini i drugi, cinat nasite sapuni da bidat pogodni za site tipovi na koza, od bebina,do zrela koza. Nasite recepturi se edinstveni na pazarot po toa sto za sekoja potreba kreirame sodveten sapun. So negata so prirodni sapuni i kozmetika se namaluvaat i tegobite na zabolenata i ostetenata koza, edinstveno se zgolemuva vaseto zadovolstvo i pasijata kon prirodnite preparati. I toa ne e se- nasite sapuni se mali umetnicka dela, koi se i dekorativen element vo vasata bana!

Слични сајтови

Inside the B World

7632 We are Marija and Martina, two sisters who share love for fashion and we want to share it with Повеќе »

View.mk

3664 view.mk е веб-портал за забава, релаксација и едукација.Мисијата на view.mk е да предизвика Повеќе »

Emi Noris

7770 I am a fashion and jewelry designer/artist. I visualise my fashion designs in collage.Lately Повеќе »

Дезен.Мк

6581 Дезен.Мк - Прв македонски дизајн блог за фриленсери. Страна каде што може да најдете совети Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар DIVA SOAP