logo


335

Висока школа за новинарство и односи со јавноста Visoka skola za novinarstvo i odnosi so javnosta

Високата школа тргнува од потребата за различен пристап во академското изучување на новинарството и медиумите, од една страна, и на корпоративните комуникации и односите со јавноста, од друга страна, при тоа почитувајќи ги спецификите на професиите.

Visokata skola trgnuva od potrebata za razlicen pristap vo akademskoto izucuvane na novinarstvoto i mediumite, od edna strana, i na korporativnite komunikacii i odnosite so javnosta, od druga strana, pri toa pocituvajki gi specifikite na profesiite.

Слични сајтови

МАКС

6663 МАКС (Македонска асоцијација за квалитет во наставата по странски јазици) е организација, Повеќе »

Основно училиште „Браќа Миладиновци“ Куманово

4631 Добредојдовте на WEB страната на ОУ „Браќа Миладиновци“ - Куманово. Се потрудивме да Повеќе »

Центарот за економски анализи (ЦЕА)

1987 Центарот за економски анализи (ЦЕА) е истражувачки центар составен од економисти кои делат Повеќе »

СУГС Гимназија Јосип Броз Тито

7235 Гимназијата Јосип Броз Тито од Скопје се наоѓа во централното градско подрачје.Наставата се Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Висока школа за новинарство и односи со јавноста