logo


336

Медиум Medium

заеднички проект на дневниот весник Нова Македонија и Високата школа за новинарство и за односи со јавноста наменет за средношколците кои се заинтересирани за новинарството.Овој проект го сочинуваат неколку активности: Печатено, месечно издание Медиум како подлисток во дневниот весник Нова Македонија.

zaednicki proekt na dnevniot vesnik Nova Makedonija i Visokata skola za novinarstvo i za odnosi so javnosta namenet za srednoskolcite koi se zainteresirani za novinarstvoto.Ovoj proekt go socinuvaat nekolku aktivnosti: Pecateno, mesecno izdanie Medium kako podlistok vo dnevniot vesnik Nova Makedonija.

Слични сајтови

Фармацевтски факултет

4939 Фармацевтскиот факултет при Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј" во Скопје е најстарата Повеќе »

Сакам книги

634 Сакам книги е создаден од личност која е вљубена во книгите. Од личност која не пропушта саем, Повеќе »

ПИСИ едукативен центар

1500 Образовен центар ПИСИ/ Туторски образовен центар Добитник на Св. Климентовата награда на Повеќе »

Читална 1000 книги

6335 Читална 1000 книги - Рај за целата читателска публика. На располагање Ви стојат 1000 книги од Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Медиум