logo


3362

Triple S Group Triple S Group

Ориентирани кон вредноста, чекориме кон врвот... Успешната приказна на Triple S Learning, Triple S Recruitment и Triple S Speakers продолжува... Нашиот успешен раст, брзиот развој и професионалните принципи на делување, неминовно ја наметнаа потребата од создавањето на Triple S Group - групација која ги обедини јасните визии на овие три субјекти и ќе продолжи да фигурира во општеството како единствена и иновативна во современите услови на работење.

Orientirani kon vrednosta, cekorime kon vrvot... Uspesnata prikazna na Triple S Learning, Triple S Recruitment i Triple S Speakers prodolzuva... Nasiot uspesen rast, brziot razvoj i profesionalnite principi na deluvane, neminovno ja nametnaa potrebata od sozdavaneto na Triple S Group - grupacija koja gi obedini jasnite vizii na ovie tri subjekti i ke prodolzi da figurira vo opstestvoto kako edinstvena i inovativna vo sovremenite uslovi na rabotene.

Слични сајтови

Писи-е центар

4128 Образовен центар ПИСИ/ Туторски образовен центар Добитник на Св. Климентовата награда на Повеќе »

СУГС „Арсени Јовков“ – Скопје

5256 Средното економско и правно училиште на Град Скопје „Арсени Јовков“ постои веќе 50 години. Во Повеќе »

Христијанска книжарница „ Откровение “

6596 Христијанската книжарница „Откровение“ е воедно и издавачка куќа која располага со голем број Повеќе »

Студентски Дом Кочо Рацин

4803 Шеесеттите години од минатиот век ги карактеризира експанзија на новоосновани високообразовни Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Triple S Group