logo


338

Ми Мак Mi Mak

Нашата фирма МИ-МАК со своето работење започнува во далечната 1993 год. Со проширувањето на дејностите од 2004 год. фирмата ”МИ-МАК” нуди услуги во проектирање, надзор и изведба на автоматизација електромоторни погони и производни процеси, електрични инсталации, електрично осветлување, електрични мерења, исполнувајќи ги при тоа сите светски, меѓународни и домашни стандарди и критериуми.

Nasata firma MI-MAK so svoeto rabotene zapocnuva vo dalecnata 1993 god. So prosiruvaneto na dejnostite od 2004 god. firmata ”MI-MAK” nudi uslugi vo proektirane, nadzor i izvedba na avtomatizacija elektromotorni pogoni i proizvodni procesi, elektricni instalacii, elektricno osvetluvane, elektricni merena, ispolnuvajki gi pri toa site svetski, megunarodni i domasni standardi i kriteriumi.

Слични сајтови

LadimaInc

4156 Нашата цел е не е само да бидеме уште една македонска компанија, туку да се биде македонска Повеќе »

ХЕМО-Инженеринг

1995 ХЕМО-Инженеринг - Скопје Повеќе »

ЕЕ-Рециклажа

6055 ЕЕ-Рециклажа, Ф-Групација доо - Скопје е компанија која е посветена на заштитата на животната Повеќе »

ТД Андонов ДООЕЛ

1720 14 годишно искуство на полето на увоз и продажба на адитиви, репроматеријали за прехранбената Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ми Мак