logo


339

HairShop.Mk HairShop.Mk

HairShop.MK претставува интернет бренд на фризерски салон “Unisex“ Скопје. Во повеќе годишното успешно постоење на Unisex Salon DOOEL, покрај стандардните фризерски услуги се занимава и со продажба на препарати за нега и стајлинг на коса.

HairShop.MK pretstavuva internet brend na frizerski salon “Unisex“ Skopje. Vo poveke godisnoto uspesno postoene na Unisex Salon DOOEL, pokraj standardnite frizerski uslugi se zanimava i so prodazba na preparati za nega i stajling na kosa.

Слични сајтови

Кеко Моторс

5792 Приказната на Кеко Моторс започнува во 2000-та година кога е основана мала компанија од Повеќе »

Mushat.Mk

6176 Како директен увозник на Swarovski кристалите во Македонија, Mushat – Made with Swarovski Повеќе »

Вино.Мк

6441 Првиот македонски вински веб портал им е посветен на сите вински ентузијасти и љубители на Повеќе »

Книга Мк

5751 Издавачкиот центар ТРИ е основан на 23 ноевмри 1999 година. За многу кус период ТРИ се наметна Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар HairShop.Mk