logo


34

Tim Travel Tim Travel

Туристичката агенција Тим Травел основана е во 2004 година, одликувајки се со сериозен пристап во подрачјето на туризмот, како и со својата оригиналност и професионалност. Се занимава со организирање на превоз до сите дестинации, трансфери од аеродроми, летувања, зимувања, посета на саеми, организирање на екскурзии, спортски и забавни манифестации во земјата и странство.

Turistickata agencija Tim Travel osnovana e vo 2004 godina, odlikuvajki se so seriozen pristap vo podracjeto na turizmot, kako i so svojata originalnost i profesionalnost. Se zanimava so organizirane na prevoz do site destinacii, transferi od aerodromi, letuvana, zimuvana, poseta na saemi, organizirane na ekskurzii, sportski i zabavni manifestacii vo zemjata i stranstvo.

Слични сајтови

Hotel Sumski Feneri

37 Нашиот хотел се наоѓа во пазувите на Баба планина, сместен е на само 3 км од Градот Битола, на Повеќе »

Мотел Ресторан Смира

2864 Мотел Ресторан Смира Повеќе »

Хотел Кратис

6237 Хотел Кратис Кратово е нов угостителски објект во туристичката мапа на Република Македонија. Повеќе »

Гостилница Вива Ксантика

5984 Во духот на старомакедонската традиција во која се слави пролетното будење со добра храна и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Tim Travel