logo


340

HIPOMED HIPOMED

Нашата компанија ХИПОМЕД – Медицинска техника се занимава со промет и увоз на медицинска опрема веќе три години. Во досегашната работа ХИПОМЕД се дефинира како партнер на здравствените установи и здравствените работници кој нуди квалитет и сигурност, со истовремено високо ниво на поддршка за клиентот, сервис и одржување, и сето тоа по исклучително поволни цени.

Nasata kompanija HIPOMED – Medicinska tehnika se zanimava so promet i uvoz na medicinska oprema veke tri godini. Vo dosegasnata rabota HIPOMED se definira kako partner na zdravstvenite ustanovi i zdravstvenite rabotnici koj nudi kvalitet i sigurnost, so istovremeno visoko nivo na poddrska za klientot, servis i odrzuvane, i seto toa po isklucitelno povolni ceni.

Слични сајтови

Дентал Арт

7755 ПЗУ Дентал Арт ви нуди бесплатни мобилни ортодонтски протези за деца до 18 год. (договор со Повеќе »

Слух 1

2863 Слух 1 е претпријатие за промет и изработка на ортопедски слушни помагала ,генерален застапник Повеќе »

Др. Кавај

574 Центар за здравје – др.Радмила Кавај со современата енергетска дијагностика,комјутерски Повеќе »

holivudskanasmevka.com

4255 Со својата уникатна, високо ефикасна формула, X CELL GLO наликува на пенкало за белење на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар HIPOMED