logo


348

Orbico Orbico

ОРБИКО ДОО Скопје е дел од групацијата ОРБИКО, која а водечки лидер во дистрибуција на светски познати брендови за Југоисточна Европа со вкупен годишен промет од повеќе од 700 милиони ЕУР, над 2.300 вработени, со свои претставништва во 10 земји.

ORBIKO DOO Skopje e del od grupacijata ORBIKO, koja a vodecki lider vo distribucija na svetski poznati brendovi za Jugoistocna Evropa so vkupen godisen promet od poveke od 700 milioni EUR, nad 2.300 vraboteni, so svoi pretstavnistva vo 10 zemji.

Слични сајтови

Русе Комерц

4668 Маркетот Русе е традиција која трае 20 години Започнавме како мал маркет, сакајќи да ги Повеќе »

Миса маркет

1712 Фирмата МИСА постои 15 години и се занимава со трговија на големо и мало. Миса е најголем Повеќе »

Kipper Market

8100 Kipper Маркет е ланец на маркети за продажба на производи за секојдневна употреба. Наша цел е Повеќе »

Capitol Mall

4507 Лоциран во срцето на Скопје, во населбата Аеродром, Капитол Мол и Резиденс се простира на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Orbico