logo


35

Hotel Viktorija Hotel Viktorija

Хотел Викторија е лоциран во строгиот центар на Битола, што им овозможува на нашите гости лесен пристап до сите поважни локации во градот.Ексклузивна локација, во строгиот центар на градот на плоштад Магнолија, наспроти Магазата до најпознатата улица во Битола Широк Сокак

Hotel Viktorija e lociran vo strogiot centar na Bitola, sto im ovozmozuva na nasite gosti lesen pristap do site povazni lokacii vo gradot.Ekskluzivna lokacija, vo strogiot centar na gradot na plostad Magnolija, nasproti Magazata do najpoznatata ulica vo Bitola Sirok Sokak

Слични сајтови

Вила “Стар Град“ Охрид

1099 Вила “Стар Град“ Охрид позиционирана е во прекрасниот дел на древниот Охрид - стариот дел. На Повеќе »

Kibo Club

4424 Се наоѓаме во центарот на градот, дојдете и вкусете ги најдобрите специјалитети на нашата Повеќе »

Теабо Травел

1505 Туристичката агенција “Теабо” - Скопје е основана во почетокот на 1990 година, во најраната Повеќе »

Кетеринг Вкусно

8036 ВКУСНО е кетеринг фирма основана од желбата другите да зборуваат за нашата уметност, вештост и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Hotel Viktorija