logo


351

Birosafe Birosafe

ДПТУ "BIROSAFE" ДООЕЛ Струмица е инжинеринг компанија, која е оформена во 2001 година и која се занимава со производство, продажба и монтажа на сигурносна, противпожарна и банкарска опрема (сигурносни и противпожарни сефови, каси и врати, трезори...)

DPTU "BIROSAFE" DOOEL Strumica e inzinering kompanija, koja e oformena vo 2001 godina i koja se zanimava so proizvodstvo, prodazba i montaza na sigurnosna, protivpozarna i bankarska oprema (sigurnosni i protivpozarni sefovi, kasi i vrati, trezori...)

Слични сајтови

Алхимика Технолоџи

6854 Алхимика е динамична компанија од Атина, специјализирана за истражување и производство на Повеќе »

Кармен Бауцентар

1173 Вашиот дом и деловен простор заслужуваат модерен и урбан изглед. Наша мисија е сите светски Повеќе »

Мастер Инжинеринг

355 Формирана како семејна компанија за градежништво Мастер инженеринг е фокусирана на изградба на Повеќе »

Гор Инг

7230 Дооел ГОР ИНГ од Битола е фирма за продажба на заштитна облека и опрема при работа. ГОР ИНГ Ви Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Birosafe