logo


3521

Гебрудер вајс Gebruder vajs

Gebrüder Weiss насекаде низ светот - Димензиите на „портокаловата” организација. Низ светот, Gebrüder Weiss може да се најде во 28 различни земји со 162 локации и вкупен број од 5.250 вработени. Регионално се фокусираме во Европа, источна Европа, Азија и САД. Нашата глобална мрежа е надополнета со бројни стратегиски партнерства и подружници кои ни овозможуваат на нашите клиенти да им понудиме голем опсег на услуги во транспортниот и логистички сектор.

Gebrüder Weiss nasekade niz svetot - Dimenziite na „portokalovata” organizacija. Niz svetot, Gebrüder Weiss moze da se najde vo 28 razlicni zemji so 162 lokacii i vkupen broj od 5.250 vraboteni. Regionalno se fokusirame vo Evropa, istocna Evropa, Azija i SAD. Nasata globalna mreza e nadopolneta so brojni strategiski partnerstva i podruznici koi ni ovozmozuvaat na nasite klienti da im ponudime golem opseg na uslugi vo transportniot i logisticki sektor.

Слични сајтови

Панаком

3680 Компанијата Панаком е основана во Декември 2007. Основна дејност на компанијата е регионален Повеќе »

Аеро Клуб Скопје

329 Аероклубот Скопје е здружение на вљубеници во воздухопловните спортови. Желбата за летање е Повеќе »

ГЛС Глобко Логистик

5158 Нашата визија е да им излеземе во пресрет на сите наши клиенти задоволувајки ги сите нивни Повеќе »

Forsped Logistics

2916 Forsped Logistics започна со работа во 2004 година со седиште во Кавадарци. Тоа е меѓународна Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Гебрудер вајс