logo


3525

Карго Kargo

КАРГО дооел е Друштво за меѓународна шпедиција, со седиште на Бул. „Видое Смилевски Бато“ Бр.1 – Скопје. Формирана е 1991 год. и континуирано овозможува брзо и квалитетно организирање на царинско посредување при увоз, извоз и транзит на стока. За таа цел ги посредуваме сите потребни банкарски гаранции, а исто така имаме развиено мрежа на гранични испостави и тоа на Табановце, Блаце и Богородица и внатрешни Скопје 1, Скопје 2, Скопје 3 и Куманово. Од овие локации со вкупно 32 вработени ги покриваме сите царински испостави на територијата на Р. Македонија, со оперативно посредување во сите видови царински постапки.

KARGO dooel e Drustvo za megunarodna spedicija, so sediste na Bul. „Vidoe Smilevski Bato“ Br.1 – Skopje. Formirana e 1991 god. i kontinuirano ovozmozuva brzo i kvalitetno organizirane na carinsko posreduvane pri uvoz, izvoz i tranzit na stoka. Za taa cel gi posreduvame site potrebni bankarski garancii, a isto taka imame razvieno mreza na granicni ispostavi i toa na Tabanovce, Blace i Bogorodica i vnatresni Skopje 1, Skopje 2, Skopje 3 i Kumanovo. Od ovie lokacii so vkupno 32 vraboteni gi pokrivame site carinski ispostavi na teritorijata na R. Makedonija, so operativno posreduvane vo site vidovi carinski postapki.

Слични сајтови

Мулти Шпед

7040 МУЛТИ ШПЕД ДООЕЛ, меѓународна шпедиција и транспорт е основана 2001 година со цел да Повеќе »

Змај - Промет

2296 Змај - Промет ДОО Штип - лична карта Примарна дејност: Меѓународен транспорт на секаков вид Повеќе »

СДМ Логистика

2917 СДМ Логистика Доо Скопје е компанија со деловна визија да се биде препознатлив како водечки Повеќе »

Аеро Клуб Скопје

329 Аероклубот Скопје е здружение на вљубеници во воздухопловните спортови. Желбата за летање е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Карго