logo


355

Мастер Инжинеринг Master Inzinering

Формирана како семејна компанија за градежништво Мастер инженеринг е фокусирана на изградба на модерни, квалитетни објекти кои ги задоволуваат сите потреби на модерното живеење. Наштите објекти се изградени во централното градско подрачје со што не само што нудиме удобно и урбано живеење , туку нудиме и атрактивни локации за идните сопственици на недвижен имот.

Formirana kako semejna kompanija za gradeznistvo Master inzenering e fokusirana na izgradba na moderni, kvalitetni objekti koi gi zadovoluvaat site potrebi na modernoto ziveene. Nastite objekti se izgradeni vo centralnoto gradsko podracje so sto ne samo sto nudime udobno i urbano ziveene , tuku nudime i atraktivni lokacii za idnite sopstvenici na nedvizen imot.

Слични сајтови

ЦМЦ Екокон

6326 ЦМЦ Екокон врши проектирање, изведба и одржување на мерни системи за надзор и регулација на Повеќе »

Иноварте

8001 Моќта на Иноварте е во сопосбноста да Ви овозможи глобални решенија без лимит во можностите за Повеќе »

Зона Трејд

1725 Друштвото за произвоство трговија и услуги Зона Трејд ДООЕЛ, Св.Николе постои од 2003 година и Повеќе »

Буларт Дизајн Систем

2082 Буларт Дизајн Систем е градежна фирма е основана 2000та година. Се занимава со изведување на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Мастер Инжинеринг