logo


3576

Ветерина ДООЕЛ Veterina DOOEL

Ветерина ДООЕЛ е компанија која од 2001 година е генерален застапник на производите на Genera АД. за Македонија. Genera АД. e водечки производител на производи за заштита на здравјето на животните во Хрватска и на соседните пазари.Историјата и искуството повеќе од сто години го има стекнато со долга и богата традиција во развој, производство и дистрибуција на производи со висок квалитет за превенција и третман на болести кај животните.

Veterina DOOEL e kompanija koja od 2001 godina e generalen zastapnik na proizvodite na Genera AD. za Makedonija. Genera AD. e vodecki proizvoditel na proizvodi za zastita na zdravjeto na zivotnite vo Hrvatska i na sosednite pazari.Istorijata i iskustvoto poveke od sto godini go ima steknato so dolga i bogata tradicija vo razvoj, proizvodstvo i distribucija na proizvodi so visok kvalitet za prevencija i tretman na bolesti kaj zivotnite.

Слични сајтови

Скијачки Центар Попова Шапка

6907 Попова Шапка е најпознат зимски спортско-рекреативен центар во Република Македонија. Се Повеќе »

Extreme Shop

46 Extreme Shop Битола е отворен на 03 јуни 2009 а поранешен Extreme Bike Битола беше отворен 15 Повеќе »

Кан Џим

6132 Кан Џим фитнес и бодибилдинг клуб нуди можност за рекреација и спортување за сите оние кои Повеќе »

Ветеринари.Мк

7061 Ветеринари.Мк - Интернет портал за љубители на животни. Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ветерина ДООЕЛ