logo


36

Hotel Ambassador Hotel Ambassador

Е отворен во Март 2008 година. Хотелот се наоѓа во строгиот центар на градот. Хотелот располага со 7 апатрмани и 8 двоктеветни соби и ресторан кој по потреба се трансформира во сала за состаноци, семинари, презентации, коктел партии, семејни свечености и често служи како Џез клуб. Хотелот располага со свое паркиралиште и секогаш расположениот персонал се грижи за своите домашни и странски гости.

E otvoren vo Mart 2008 godina. Hotelot se naoga vo strogiot centar na gradot. Hotelot raspolaga so 7 apatrmani i 8 dvoktevetni sobi i restoran koj po potreba se transformira vo sala za sostanoci, seminari, prezentacii, koktel partii, semejni svecenosti i cesto sluzi kako DJez klub. Hotelot raspolaga so svoe parkiraliste i sekogas raspolozeniot personal se grizi za svoite domasni i stranski gosti.

Слични сајтови

Villa Nikola

3516 Вила Никола Охрид располага со двокреветни трокреветни и четирикреветни апартмани опремени со Повеќе »

Gugoski Apartments

4201 Добредојдовте на сајотот. Ви нудиме прекрасни 3 апартмани опремени со мини кујна, телевизор со Повеќе »

Але Дар Кочани

7967 Хотелот Але-Дар располага со 2 трокреветни соби, 8 двокреветни еден луксузно опремен Повеќе »

Vila Izgled -Pestani, Ohrid

4141 На оддалеченост од 11 км од центарот на Охрид, на почетокот на селото Пештани, ви нудиме Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Hotel Ambassador