logo


3631

Боби Турс Bobi Turs

Боби- Турс врши секојдневен превоз на патници во општинскиот линиски превоз на општинската линија Битола-Бистрица-Кравари-Оптичари-Битола. Боби-Турс е екслузивен превозник на РК Пелистер 08 од Битола, врши превоз за потребите на Кошаркарскиот клуб Пелистер Спорт Битола и младинската екипа на ФК Пелистер.

Bobi- Turs vrsi sekojdneven prevoz na patnici vo opstinskiot liniski prevoz na opstinskata linija Bitola-Bistrica-Kravari-Opticari-Bitola. Bobi-Turs e eksluziven prevoznik na RK Pelister 08 od Bitola, vrsi prevoz za potrebite na Kosarkarskiot klub Pelister Sport Bitola i mladinskata ekipa na FK Pelister.

Слични сајтови

Лора Интернатионал

1491 Фирмата Лора Интернатионал дооел, Скопје е “сестринска” фирма на Лора доо, Сараево, БиХ, со Повеќе »

ЗММЗ ТРАНС

5655 Фирмитe ЗММЗ ТРАНС и КИНГ ШПЕД се основани во 2006 год. исклучиво од домашен капитал. Од Повеќе »

Дрд Курир

7044 КУРИР е професионална курирска служба која е специјализарана за брза испорака на пратки од Повеќе »

Верс

2096 Верс ги услужува своите клиенти низ цела Европа со фриго и цераден транспорт и логистика, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Боби Турс