logo


364

Outdoor.mk Outdoor.mk

Нашиот тим се состои од искусни спортисти, кои се активно инволвирани во планинските спортови, но и други спортови во природа, повеќе од 15 години.Основни карактеристики се нашата голема посветеност и љубов кон тоа што го работиме, а со тоа и темелно познавање на потребните алатки, опрема, облека и се што е потребно за работење на овие активности.

Nasiot tim se sostoi od iskusni sportisti, koi se aktivno involvirani vo planinskite sportovi, no i drugi sportovi vo priroda, poveke od 15 godini.Osnovni karakteristiki se nasata golema posvetenost i lubov kon toa sto go rabotime, a so toa i temelno poznavane na potrebnite alatki, oprema, obleka i se sto e potrebno za rabotene na ovie aktivnosti.

Слични сајтови

Самурај

5314 Во Центарот за јапонски боречки вештини ЈКА Самурај ќе најдете високо квалитетни тренинзи по 4 Повеќе »

Мегаспорт Македонија

6319 Мегаспорт Македонија нуди продажба на широк асортиман на спортска облека и опрема од Повеќе »

Фудбалска Федерација на Македонија

129 Официјална интернет страница на Фудбалската Федерација на Македонија. Се за македонскиот Повеќе »

Спортски центар ФОРЦА

2912 Форца е прв и уникатен бренд во Скопје кој нуди комплетни услуги за спорт, рекреација и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Outdoor.mk