logo


3679

Еуро Агент Euro Agent

Годините на искуство и знаење во областа на меѓународната шпедиција се во насока на заштита на интересите на нашите клиенти и нивна квалитетна и навремена услуга. Наша стратегија еконтинуиран процес на учење и практикување на новините со што сакаме да се останеме во сите текови на царинското работење и да продолжиме да обезбедуваме супериорна услуга на своите коминтенти. Континуиран развој е можен со постојано подобрување на квалитетот на посредувањето со што сакаме да им овозможиме на нашите клиенти постојан раст на пазарот како и долгорочно партнерство врз основа на взаемна доверба, лојалност и взаемно почитување што е предуслов за негова реализација.

Godinite na iskustvo i znaene vo oblasta na megunarodnata spedicija se vo nasoka na zastita na interesite na nasite klienti i nivna kvalitetna i navremena usluga. Nasa strategija ekontinuiran proces na ucene i praktikuvane na novinite so sto sakame da se ostaneme vo site tekovi na carinskoto rabotene i da prodolzime da obezbeduvame superiorna usluga na svoite komintenti. Kontinuiran razvoj e mozen so postojano podobruvane na kvalitetot na posreduvaneto so sto sakame da im ovozmozime na nasite klienti postojan rast na pazarot kako i dolgorocno partnerstvo vrz osnova na vzaemna doverba, lojalnost i vzaemno pocituvane sto e preduslov za negova realizacija.

Слични сајтови

Nes Komerc

1434 Друштво за трговија и транспорт Нес Комерц - Тетово Повеќе »

КОЛМАКО

3681 Транспортната компанија КОЛМАКО од Кавадарци е основана во средината на 80- те години како Повеќе »

Вајомаг

2084 Вајомаг д.о.о. е трговска компанија специјализирана за увоз и дистрибуција на производи за Повеќе »

Потрчко

730 ПОТРЧКО дооел е фирма со приоритетна дејност такси служба. Главна цел, идеја, мото... ни е да Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Еуро Агент