logo


369

Млекара Здравје Радово Mlekara Zdravje Radovo

Млекара Здравје Радово започна со работа во почетокот на 2002 година, во еколошки чиста средина која го опфаќа пределот помеѓу планините Огражден и Беласица, на 10 км. оддалеченост од Струмица. Во 2004 г. производството се прошири со нов производствен капацитет во Куманово, со што се продолжи со традицијата на педесет години постоење и производство на поранешен ЗИК Куманово. Во 2011 г. започна со работа и новата фабрика во Струмица, со производство на нова палета производи.

Mlekara Zdravje Radovo zapocna so rabota vo pocetokot na 2002 godina, vo ekoloski cista sredina koja go opfaka predelot pomegu planinite Ograzden i Belasica, na 10 km. oddalecenost od Strumica. Vo 2004 g. proizvodstvoto se prosiri so nov proizvodstven kapacitet vo Kumanovo, so sto se prodolzi so tradicijata na pedeset godini postoene i proizvodstvo na poranesen ZIK Kumanovo. Vo 2011 g. zapocna so rabota i novata fabrika vo Strumica, so proizvodstvo na nova paleta proizvodi.

Слични сајтови

Зои-Унион

3776 ЗОИ-УНИОН е друштво за производство, преработка и извоз на овошје и зеленчук, формирано во Повеќе »

Москов МС

4470 Пред 15 години на македонскиот пазар влегува Грчката компанија Super Plast, која е основана од Повеќе »

Жито Ориз Ко

7002 Добредојдовте!Со долгогодишно искуство до најквалитетните производи.Жито преточено во Повеќе »

Гермер Груп

5987 Гермер Груп е увозник на италијанскиот бренд LoBello автентична висококвалитетна храна за Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Млекара Здравје Радово