logo


37

Hotel Sumski Feneri Hotel Sumski Feneri

Нашиот хотел се наоѓа во пазувите на Баба планина, сместен е на само 3 км од Градот Битола, на 900 метри надморска височина. Во објектот на хотелот се наоѓа и ресторанот кој што нуди перфектна храна со висок квалитет. Без разлика дали сакат да го посетите прекрасниот Пелистер во зима и да уживате во благодетите на снежната природа, или во лето, да избегнете од градските гужви, нашиот хотел ви стои на располагање.

Nasiot hotel se naoga vo pazuvite na Baba planina, smesten e na samo 3 km od Gradot Bitola, na 900 metri nadmorska visocina. Vo objektot na hotelot se naoga i restoranot koj sto nudi perfektna hrana so visok kvalitet. Bez razlika dali sakat da go posetite prekrasniot Pelister vo zima i da uzivate vo blagodetite na sneznata priroda, ili vo leto, da izbegnete od gradskite guzvi, nasiot hotel vi stoi na raspolagane.

Слични сајтови

Хотел Монтана Палас

4516 Хотел Монтана Палас е еден од најубавите хотели во Македонија, и е лоциран над најубавиот град Повеќе »

Хотел "ДИОН" - Прилеп

1956 Хотелот ДИОН Прилеп се наоѓа во градот Прилеп, оддалечен 150км. од главниот град Скопје, на Повеќе »

Т.А. Плус Травел

3597 Плус Травел е агенција основана со цел привлекување на што повеќе туристи за посета на Повеќе »

Теабо Травел

1505 Туристичката агенција “Теабо” - Скопје е основана во почетокот на 1990 година, во најраната Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Hotel Sumski Feneri