logo


370

Skopje City Mall Skopje City Mall

Skopje City Mall е првиот современ трговски центар во Македонија со потполно нов концепт кој ги обединува шопингот, забавата и дружењето. Како најголем центар од ваков карактер во регионот, Skopje City Mall полека прераснува во новото обележје на модерно Скопје. Со својата уникатност, подеднакво и во понудата и во дизајнот, Skopje City Mall привлекува посетители од целата држава и пошироко нудејќи им неповторливо искуство преку една нова димензија на шопингот.

Skopje City Mall e prviot sovremen trgovski centar vo Makedonija so potpolno nov koncept koj gi obedinuva sopingot, zabavata i druzeneto. Kako najgolem centar od vakov karakter vo regionot, Skopje City Mall poleka prerasnuva vo novoto obelezje na moderno Skopje. So svojata unikatnost, podednakvo i vo ponudata i vo dizajnot, Skopje City Mall privlekuva posetiteli od celata drzava i posiroko nudejki im nepovtorlivo iskustvo preku edna nova dimenzija na sopingot.

Слични сајтови

Супермаркети Туш

4736 Успешната работа на компанијата „Туш“ се докажува со меѓународната награда World Finance 2012 Повеќе »

Coma Mall

5416 Добредојдовте во Трговскиот Центар Цома Мол во Струга. Купувајте се на едно место - од храна Повеќе »

Русе Комерц

4668 Маркетот Русе е традиција која трае 20 години Започнавме како мал маркет, сакајќи да ги Повеќе »

Дисконт Макси Д

4667 Во Макси Д се трудиме на потрошувачите да им понудиме максимален избор на производи по Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Skopje City Mall