logo


3701

Piccadilly S Piccadilly S

Нашето училиште брои 15 дипломирани професори кои постојано се усовршуваат посетувајќи разни семинари обуки и слично. Наставата се одржува на 7 локации, од кои една во Крива Паланка и шест во Скопје, со повеќе од 20 училници кои што се опремени со аудио-визуелни средства, како и интерактивни табли за следење на наставата.

Naseto uciliste broi 15 diplomirani profesori koi postojano se usovrsuvaat posetuvajki razni seminari obuki i slicno. Nastavata se odrzuva na 7 lokacii, od koi edna vo Kriva Palanka i sest vo Skopje, so poveke od 20 ucilnici koi sto se opremeni so audio-vizuelni sredstva, kako i interaktivni tabli za sledene na nastavata.

Слични сајтови

ООУ "Његош" - Јурумлери

6120 Ние во ООУ "Његош" - Јурумлери секојдневно градиме атмосфера на доверба и соработка помеѓу Повеќе »

СМУГС “Д-р Панче Караѓозов”

2866 Традицијата на постоењето и работата на Училиштето започнува во далечната 1931/32 1945 при Повеќе »

Европски Универзитет

7664 Историјата на Европскиот универзитет – Република Македонија започнува со основањето на Повеќе »

ДСУЛУД „Лазар Личеноски“

7876 Државно средно училиште за ликовна уметност и дизајн „Лазар Личеноски“ Скопје. Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Piccadilly S