logo


373

Вино - Скоп Vino - Skop

Вино Скоп е интернационален фестивал за вино кој секоја година се одржува во Скопје во Октомври. Како и секоја година, фестивалот нуди голем избор на разновидни вина проследени со музички настапи, добро вино и добра храна.

Vino Skop e internacionalen festival za vino koj sekoja godina se odrzuva vo Skopje vo Oktomvri. Kako i sekoja godina, festivalot nudi golem izbor na raznovidni vina prosledeni so muzicki nastapi, dobro vino i dobra hrana.

Слични сајтови

ТЕХО

7151 Фестивалот “ТЕХО” поттикна многу македонски композитори да создадат дела кои ја доживееја Повеќе »

Интерфест

5803 Интернационалниот фестивал на класична музика "Интерфест" Битола кој традиционално се одржува Повеќе »

Интернационалen филмски фестивал- ОСФАФ

6793 Академскиот кино клуб го претставува Интернационален филмски фестивал - ОСФАФ,кој се одржува Повеќе »

Денови на комедија

5802 Меѓународниот театарски фестивал „Денови на комедија“ Куманово има ревијален карактер, секогаш Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Вино - Скоп