logo


375

Пиволенд Pivolend

Пиволенд 2012 ќе се одржи од 29-ти август до 2-ри септември на паркингот пред спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје со комплетната музичка и пивска програма за годинешното 5-то издание на фестивалот.

Pivolend 2012 ke se odrzi od 29-ti avgust do 2-ri septemvri na parkingot pred sportskiot centar „Boris Trajkovski“ vo Skopje so kompletnata muzicka i pivska programa za godinesnoto 5-to izdanie na festivalot.

Слични сајтови

Недела на ресторани

7572 „Недела на ресторани“ е замислен како настан на кој граѓаните и посетителите на Скопје ќе Повеќе »

НАМИКО

2924 НАМИКО е специјализирана фирма за организација на настани. Организација на настани е наша Повеќе »

Фестивал Охридско Лето

245 Фестивалот Охридско Лето претставува големо достоинство и исклучителна културна придобивка за Повеќе »

Тиквешки Гроздобер

6594 Тиквешки гроздобер претсавува продолжување на една долга и богата традиција која на овие Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Пиволенд