logo


3792

Наром Травел Narom Travel

20 години постоење. Наром Травел е специјализирана за студентски едукативни програм за меѓународна размена . На врвот на оваа агенција стојат луѓе кои имаат богато искуство во организирање и реализација на патувања и престој на ученици и студенти во странство. Личното искуство на вработените во агенцијата, кои и самите биле учесници во програм за култутна размена , претставуваат дополнителна гаранција во поглед на квалитет и сигурност. Програмите што ги нудиме имаат исклучиво едукативно образовна цел, било во поглед на јазикот, праксата или пак запознавањето на обичаите , културата и начинот на живеење на другите народи ширум светот.

20 godini postoene. Narom Travel e specijalizirana za studentski edukativni program za megunarodna razmena . Na vrvot na ovaa agencija stojat luge koi imaat bogato iskustvo vo organizirane i realizacija na patuvana i prestoj na ucenici i studenti vo stranstvo. Licnoto iskustvo na vrabotenite vo agencijata, koi i samite bile ucesnici vo program za kultutna razmena , pretstavuvaat dopolnitelna garancija vo pogled na kvalitet i sigurnost. Programite sto gi nudime imaat isklucivo edukativno obrazovna cel, bilo vo pogled na jazikot, praksata ili pak zapoznavaneto na obicaite , kulturata i nacinot na ziveene na drugite narodi sirum svetot.

Слични сајтови

Kоузон Корпорација

1277 КОУЗОН ВРАБОТУВАЊЕ е дел од Коузон Корпорација која 14 години успешно работи во Македонија и Повеќе »

Никоб Обезбедување

437 Во Македонија има многу компании за обезбедување на лица и имот и навистина е тешко да се Повеќе »

ИТЦ Кариера

3798 Ние сме професионален консултантски конзорциум за унапредување на човечки ресурси и бизнис Повеќе »

Партнер -Агенција за привремени вработувања

936 Поранешна Младинска задруга Партенер со над 16 годишно искуство токму во обезбедувањето на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Наром Травел