logo


38

Teotravel Teotravel

Т.А. ТЕО-ТРАВЕЛ од Битола поседува лиценца "А", што значи независен превоз и организациија на туристички аранжмани во земјата и странство, како и потполно осигурување на аранжманите и патниците. Иако постоиме не порано од 1999. година, мошне сме искусни во скоро секој вид активност на патничка агенција. Високообразувани професионалци ќе Ве опслужат во нашата деловница во Битола, на неколку јазика, во дејностите што се предмет на нашето постоење и работа

T.A. TEO-TRAVEL od Bitola poseduva licenca "A", sto znaci nezavisen prevoz i organizaciija na turisticki aranzmani vo zemjata i stranstvo, kako i potpolno osiguruvane na aranzmanite i patnicite. Iako postoime ne porano od 1999. godina, mosne sme iskusni vo skoro sekoj vid aktivnost na patnicka agencija. Visokoobrazuvani profesionalci ke Ve opsluzat vo nasata delovnica vo Bitola, na nekolku jazika, vo dejnostite sto se predmet na naseto postoene i rabota

Слични сајтови

Ресторан Москва

5575 Ресторан Москва е топло и пријатно место, со ресторантска сала малку поголема од 300 метри Повеќе »

City Boutique Hotel

5702 City Boutique Hotel е сместен на тивка и пријатна локација, оддалеченa 20 km од меѓународниот Повеќе »

Lax Cafe

5024 Единственото место каде ќе најдете уникатни пијалоци и коктели. Амбиент: Модерна класична Повеќе »

Игуана турс

230 „Игуана турс“ е формирана во 1991 година, во декември. Основачот на компанијата, г. Мирослав Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Teotravel