logo


380

CINEDAYS CINEDAYS

Фестивалот за Европски филм CINEDAYS се одржува секоја година во Скопје и е единствен од ваков вид во Македонија. Досега на фестивалот се прикажани стотици европски филмови, како и филмови од регионот.

Festivalot za Evropski film CINEDAYS se odrzuva sekoja godina vo Skopje i e edinstven od vakov vid vo Makedonija. Dosega na festivalot se prikazani stotici evropski filmovi, kako i filmovi od regionot.

Слични сајтови

Форест Фест

5516 „Секое дрво има свое семејство“. Промоција на семејното шумарство преку дводневен фестивал на Повеќе »

Пиволенд

375 Пиволенд 2012 ќе се одржи од 29-ти август до 2-ри септември на паркингот пред спортскиот Повеќе »

Денови на комедија

5802 Меѓународниот театарски фестивал „Денови на комедија“ Куманово има ревијален карактер, секогаш Повеќе »

Дирекција за култура и уметност - Скопје

242 Официјално корените на Дирекцијата за култура и уметност на Скопје ги наоѓаме во далечната Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар CINEDAYS