logo


382

Генерал Сервис General Servis

ГЕНЕРАЛ СЕРВИС е Компанија која главна дејност е чистење и одржување на хигиена во објекти, деловни и индустриски објекти, канцелариски простории, институции, домаќинства, влезови, подруми, гаражи, заеднички простории, лоџии итн. Нашиот приоритет е грижата за квалитетот во одржувањето на хигиената кај нашите Клиенти.

GENERAL SERVIS e Kompanija koja glavna dejnost e cistene i odrzuvane na higiena vo objekti, delovni i industriski objekti, kancelariski prostorii, institucii, domakinstva, vlezovi, podrumi, garazi, zaednicki prostorii, lodjii itn. Nasiot prioritet e grizata za kvalitetot vo odrzuvaneto na higienata kaj nasite Klienti.

Слични сајтови

Emborium

1237 д самиот почеток во 2006та година, салонот за плочки и санитарија ЕМБОРИУМ се етаблира на Повеќе »

Алпин Пелет

5770 Алпин Пелет е подружница на Алпин Ком Делчево, компанија со долгогодишно искуство во дрвната Повеќе »

Gir Rig Salon za mebel

4151 Започнавме во 1994. година во салон на само 80 м2 и неколку вработени. Со постојана грижа за Повеќе »

Милкуз

6501 Милкуз е фирма која опстојува веќе 23 години и успешно водечка фирма за производство на камини Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Генерал Сервис