logo


384

Димовски Игор Dimovski Igor

Музиката е универзален јазик на човештвото! Тоа најдобро ќе го научите во Музичко училиште ИГОР ПРОДАКШАН кое Ви нуди АКЦИЈА ЗА ЗАШТЕДА за изучување на традиционалните музички инструменти по Ваш избор (хармоника, гитара, бас гитара, пијано, синтисајзер, виолина, кларинет, ударни инструменти, соло пеење како и народните традиционални инструменти кавал, тамбура и тапан)

Muzikata e univerzalen jazik na covestvoto! Toa najdobro ke go naucite vo Muzicko uciliste IGOR PRODAKSAN koe Vi nudi AKCIJA ZA ZASTEDA za izucuvane na tradicionalnite muzicki instrumenti po Vas izbor (harmonika, gitara, bas gitara, pijano, sintisajzer, violina, klarinet, udarni instrumenti, solo peene kako i narodnite tradicionalni instrumenti kaval, tambura i tapan)

Слични сајтови

Андријана Јаневска -Официјална Веб Страница

3591 Андријана Јаневска -Официјална Веб Страница Повеќе »

Билјана Ванковска

5330 Посетете го официјалниот веб сајт на Билјана Ванковска - универзитетски професор и Повеќе »

Tortijada.mk

3551 Tortijada.mk е создаден за презентација на слаткарската индустрија во Македонија и Балканот. Повеќе »

Дезен.Мк

6581 Дезен.Мк - Прв македонски дизајн блог за фриленсери. Страна каде што може да најдете совети Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Димовски Игор